טיול שבעת האיים מפוקט לקופיפי ומאיה ביי כולל ארוחת צהריים

גם השנה החלטנו לחזור לטיול בתאילנד האהובה בחודש מרץ לשבועיים, בגלל שכבר היינו בתאילנד מספר פעמים פחות רצינו לזוז והתמקדנו בבטן גב עם הרבה ים/בריכה טיולי יום. בכתבה הזאת אספר לכם על טיול שייט מפוקט לאיי קופיפי שהיה פשוט חלומי ואנחנו מאוד ממליצים לכם לעשות אם אתם מגיעים לתאילנד בפעם הבאה.

את הטיול הזמנו אונליין מחברת Explera DMC, יש לנו חברים שהזמינו דרכם ולכן ידענו שנקבל תמורה טובה. אחד היתרונות הכי גדולים שהיינו בסירת ספיד בואט עם עוד 6 אנשים סה״כ, ברוב החברות הסירות מפוצצות עד אפס מקום וזה לפחות לנו פחות התאים כי אנחנו אוהבים שהטיול יותר אישי ולא המוני עם המון רעש ובלאגן.

המחיר של הטיול הוא 2200 באט לאדם שזה מאוד זול יחסית לכל סוכנויות הטיולים ואפילו זול יותר מהדוכנים של התאילנדים בפוקט. אפשר לשלם מראש ואפשר לשלם במזומן לנהג שפוגשים אותכם בבוקר.

מהלך טיול שבעת האיים מפוקט

אחרי שהזמנו ושילמנו על הטיול קיבלנו מייל עם כל הפרטים כולל מתי האיסוף שלנו מן המלון. אני גם שלחתי להם הודעת ווטאספ יומיים לפני לוודא שהכל בסדר.

בבוקר של הטיול הגיע מיני ואן לאסוף אותנו מן המלון ויצאנו לדרך לכיוון מעגן הסירות. ברגע שהגענו פגש אותנו איש צוות שחילק לנו צמידים והיה קצת זמן לשתות קפה ולאכול חטיף. יש שם גם פירות, מים וכו.. עלינו על הסירה ויצאנו לדרך, במהלך ההפלגה המדריך הסביר לנו על הטיול ועל כל העצירות בסירה עצמה היה מקרר עם שתייה קרה מוגזת ורגילה ופירות קרים.

לאחר הפלגה רגועה ולא ארוכה עצרנו להפסקת שחייה בלגונה עם מים בצבע מרהיב. אפשר היה לקחת ציוד שנורקלים מי שרצו.

למפרט הטיול והרשמה לחצו כאן

לכתוב לוואטסאפ של החברה לחצו על המספר – +66 930711160

מאיה ביי

בדרך למאיה ביי (מהסרט ״החוף״ של לאונרדו די קפריו) עצרנו לראות קני ציפורים אותם המקומיים אוספים בשביל לעשות מרק אשר לפני הסינים והתאילנדים מאוד בריא לגוף. כאשר נכנסים לאזור של מאיה ביי, הנוף מרהיב ביופיו, סלעי ענק המזדקרים מתוך הים האינסופי מי ים בצבעים שרק אפשר לראות בתמונות.

מאיה ביי עצמו הוא אי לא גדול ובו היה לנו זמן פנוי לטייל ולעשות אינספור תמונות, לטעמנו זה אחד החופים היפים ביותר בתאילנד. דבר אחד חשוב לדעת שאסור להכנס לתוך המים לשחות בגלל החשש בפגיעה באלמוגים אותם הם מנסים לגדל לאחר שהתיירים הרסו אותם עם השנים.

בקצה של החוף יש סלעים גדולים ולצידם אפשר לראות כרישים קטנים שוחים בים, מאןד מומלץ להגיע לראות אותם. המדריך חיכה לנו בנקודה מסויימת ויחד חזרה לסירה להמשך הטיול.

אם תרצו להרשם לסיור לחצו כאן

שנורקלים בטיול

היעד הבא אליו הגענו הוא אזור קופיפי דון ובו ראינו קופים על החוף וקפצנו למים הקסומים לשנורקלים עם המון דגים בגדלים שונים ומאוד צבעוניים, המדריך אמר שיש אפשרות לראות צבים אך אנו לא ראינו. את כל הציוד שנורקלים תקבלו מהצוות בסירה וגם אם תרצו תוכלו לקפוץ למים עם וסט הצלה כדי לצוף כל הזמן על המים.

העצירה האחרונה בטיול הייתה באי קטנטן שנקרא קאי איילנד ובו גם הייתה לנו ארוחת צהריים בסגנון בופה. היו מנות בשריות, צמחוניות וגם דג לצד סלט ירקות ותוספות. באי עצמו יש הרבה מאוד דוכנים בהם ניתן לקנות שייק או קוקוס. בנוסף באי יש זמן פנוי של בערך שעה לשחייה, שנורקלים וניתן להשכיר אופנוע ים מהמקומיים – מזמינים ישירות מהמקומיים באי.

ארוחת הצהריים בטיול שבעת האיים מפוקט

טיפ. באזור של הסלעים בקצה של האי יש אזור עם חול לבן ורך ומים שקופים עם המון דגים וגם מערה מגניבה ממש עם ציורים, מאוד מומלץ לבקר שם.

כמו כל דבר טוב גם הטיול הזה הגיע לקיצו, עלינו על הסירה הפלגנו כמה דקות והגענו חזרה לאזור ממנו התחלנו את הטיול לאיי פי פי. לאחר מקלחת קצרה והתארגנות עלינו על ההסעה שחיכתה לנו וחזרנו שמחים ומאושרים למלון.

איך ניתן להזמין את הטיול?

וידאו של הטיול שלנו שאתם חייבים לראות

כמו כן, דרך החברה אקספלרה (Explera DMC) תוכלו גם להזמין מעברים בתאילנד, לארגן אירועים וחתונות, ארוחות ערב רומנטיות וארגון ירח דבש, חופשות יאכטות והשכרת יאכטות יוקרתיות, להזמין טיולים מודרכים בכל תאילנד ועוד..

טיול חלומי שאתם חייבים לעשות בטיול הבא בתאילנד

ארגון הטיול והחברה
צוות הסירה
מהלך הטיול
ארוחת הצהריים
תמורה למחיר
איסוף והחזרה

אנחנו מאוד נהנינו מן הטיול. השירות היה מעולה, הצוות מקסים ואם גם אתם מגיעים לפוקט תזמינו את הטיול הזה ולא תצטערו.

User Rating: 5 ( 4 votes)

שתפו את העמוד

כתיבת תגובה

    Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Post Type Selectors
    דילוג לתוכן